C/Gorcs Lladó, 99-107
Carrer B, Nau 13
Pol. Ind. Can Salvatella
08210 - Barberà del Vallès

Telèfon: 93-718.82.32
Fax: 93-718.78.98


> Empresa
> Maquinària
> Mecanitzats 3D
> Serveis
> Galeria d'imatges
> Control de Qualitat
> Política Ambiental
> Contacte
    Des de la seva fundació al 1987, MECANIZADOS FRAME s.l. ha satisfet les exigències sempre creixents dels seus clients, gràcies a l'agilitat del seu servei i a la qualitat de les seves solucions.
    El camí que hem recorregut durant tots aquests anys, així com l'experiencia tècnica adquirida, és clara mostra del modest peró important paper que ha representat la nostra empresa en la fabricació d'útils, peces especials pel sector de l'automoció i prototips, estant sempre en constant innovació i a la vanguardia en les darreres tecnologies per l'execució i control dels seus fabricats. Fachada
    Actualment disponem d'una factoria amb 750 m2 construits, dotada amb la maquinària i mitjans de control més moderns del mercat, així com de personal expert i altament qualificat per la fabricació i control del seus productes.

    Amb l'objetiu de cobrir encara més i millor les necessitats dels nostres clients, hem implementat sistemes de gestió de qualitat i medi ambient basats en les normativas ISO 9001 y 14001.
ColumnaProyector
    El nostre agraiment a tots els qui ens han ajudat a arribar a on estem, i esperem que en el futur segueixin confiant en nosaltres. 

Tridimensional Taller dentro fuera

Español e-mail: frame@mecframe.com